javaslat” címkéhez tartozó cikkek
Találatok száma: 2

Dr. Cser-Palkovics András

Székesfehérvár polgármestere

Milyen Székesfehérvárt szeretnénk? - A városfejlesztés kérdései I.

2015. április 20.

Meggyőződésem, hogy az ország jövője szempontjából kiemelkedően fontos kérdés, hogy a következő években, évtizedekben, hogyan fejlődnek majd a nagyvárosaink, valamint környezetük.

Fontos tehát azt megnézni, hogy milyen fejlesztési források állnak rendelkezésre ehhez a következő időszak során, de azt is érdemes megvizsgálni, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a fejlesztéspolitika alakításánál. Mi volt jó a korábbi tervezési időszakban, és hol érdemes változtatni.

Teljes cikk

Balaicz Zoltán

Zalaegerszeg polgármestere

Egerszegi Kapocs: szorosabb szálak

2016. november 18.

Hatodik alkalommal invitáltuk baráti összejövetelre a Zalaegerszegről, Zala megyéből elszármazott, a városhoz kötődő sikeres, felelős posztokon dolgozó, a zalai megyeszékhelyet folyamatosan támogató közéleti személyeket. Az Egerszegi Kapocs rendezvényünkön számot adtunk az utóbbi két év munkájáról.

A Budapesten tartott találkozón csaknem száz barátunkat köszönthettük, köztük művészeket, tudósokat, cégvezetőket, műszaki területen tevékenykedőket, sportolókat. Az egybegyűlteket, mint mindig, ezúttal is tájékoztattuk a zalai megyeszékhelyen zajló beruházásokról, a fejlesztési lehetőségekről és tervekről, hiszen Zalaegerszeg városának vezetői rendkívül fontosnak tartják, hogy a szűkebb hazájukból elszármazottakkal, a településhez kötődő személyekkel is szoros kapcsolatot ápoljanak, informálják, tájékoztassák valamennyiüket szeretett városuk történéseiről. Nem titkolt célunk, hogy erősödjön, illetve ne kopjon meg a Zalaegerszeghez való kötődésük.

Teljes cikk